ویژه برنامه بزرگداشت مفام معلم دبیرستان غیر دولتی پژوهش روز 12 اردیبهشت در تالار شیخ نوادی با حضور اعضای خانواده های دبیران و کارکنان آموزشگاه برگزار شد.
مسابقات فوتسال بين كلاسي دبيرستان غيردولتي پژوهش در روز هاي سه شنبه مورخه 5/2/91 و روز نجشنبه مورخه 7/2/91 با حضور 12 تيم و 21 مسابقه برگزار شد .
فينال اين مسابقات در روز يك شنبه مورخه 10/2/91 ساعت 30/15 در سالن كارگران واقع در بلوار شمس تبريزي برگزار خواهد شد .
« مراسم سوگواري بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) در پژوهش برگزار شد .
قال رسول الله (ص) اني سميت ابنتي فاطمه لا فطمها و فطم من احبها من النار
ترجمه : من دخترم را فاطمه ناميدم براي اينكه فاطمه و دوستداران حضرت فاطمه از آتش جهنم جدا خواهند بود .
در ايام فاطميه كه همه جهان هستي در سوگ از دست دادن دخت پيامبر گرامي اسلام عزا دار و سيه پوش شده دبيرستان غيردولتي پژوهش با حضور پرشور و شعور تمام دانش آموزان و دبيران و پرسنل اين آموزشگاه در كنار رياست دبيرستان دكتر حاج ابراهيم محمدلو و جمعي از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت ظهر روز سه شنبه در محوطه آموزشگاه برگزار شد . همه دانش آموزان كه خود را به نوعي در غم از دست دادن آن بانوي بزرگ جهان هستي شريك مي دانستند با حضور پرشور خود و با مشاركت خالصانه و بي ريا خود رنگ بوي تازه اي به مراسم بخشيده بودند . شايد آنها بهتر فهميده بودند كه شهادت مظلومانه حضرت زهرا (س) سرآغاز و مقدمه نهضت عاشورا است و به همين جهت در سوگ آن عزيز از دست رفته گريستند .
مراسم عزاداري به مداحي عاشقان و مدحان اهل بيت عليم السلام آغاز شد يكي از مداحان اين مراسم از خود دانش آموزان بودند و يكي از مداحان از ميان همكاران فرهنگي به مديحه سرايي پرداختند .
اين مراسم به طور خود جوش و با عشق و ارادت خالصانه به خاندان اهل بيت عصمت و طهارت برگزار شد ابتدا با مداحي برادر عزيز اسدلو مداح اهل بيت آغاز گرديد و بعد از ايشان يكي از دانش آموزان فرهيخته فرهنگي مدرسه بنام عطا ا... چراغي به مديحه سرايي پرداخت و دانش آموزان و همكاران با سينه زني عشق و اردات خود را به بيبي دو عالم حضرت فاطمه (س) نشان دادند و در پايان مراسم عزاداري با نثار فاتحه به روح بلند حضرت زهرا(س) و امام راحل و شهداء انقلاب و جنگ تحميلي با احسان خرما به پايان رسيد %